Vaikų kambario baldai

Kokie turėtų būti vaikų kambario baldai? Žinoma, tvirti, patikimi ir stilingi. Juk tinkami baldai ne tik suteikia ypatingos auros kambariui, leidžia atsiskleisti vaiko asmeniniam skoniui, tačiau taip pat turi atlaikyti didelius iššūkius. Vaikai mėgsta šokinėti ant lovos, o stalai dažnai tarnauja ir žaidimams. Visuomet svarbu atsižvelgti į medžiagų kokybę, tvirtinamąsias detales ir konstrukciją. „Amore For Home“ asortimente rasite platų baldų pasirinkimą kiekvieno skoniui, mes bendradarbiaujame tik su patikimais baldų gamintojais, kurie žino, kokie turėtų būti saugūs ir gražūs vaikų kambario baldai.

Filtras

Aktyvūs filtrai

Aukštis, cm

Aukštis, cm

Plotis, cm

Plotis, cm

Gylis, cm

Gylis, cm

Ilgis, cm

Ilgis, cm

Pritaikyta čiužiniui

Pritaikyta čiužiniui

Baldų stilius

Baldų stilius

Tipas

Tipas

Medžiaga

Medžiaga

Spalva

Spalva

  • Vaikiškos spintos

    Vaikų kambario spintos – tai puikus pasirinkimas tėvams, norintiems stilingai įrengti vaiko kambarį. Spinta sukurs jaukią aplinką bei padės palaikyti tvarką. „Amore For Home“ asortimente rasite platų žaismingų, spalvingų ir itin tvirtų spintų pasirinkimą. Aukštos tarsi nameliai spintos tiks mažesniesiems, o didesnės, klasikinės – jaunuoliams. Mūsų siūlomos vaikiškos spintos yra pagamintos su patikimais mechanizmais ir sutvirtinimais, kad vaikai būtų visiškai saugūs. Atraskite geriausiai jums tinkantį sprendimą ir įrenkite vaiko svajonių kambarį.

  • Vaikiški naktiniai staliukai

    Žavingi vaikų kambario naktiniai staliukai puikiai tiks vaiko ar jaunuolio kambariui. Jie skirti ne tik knygai ar lempai laikyti – jie gali būti ypatinga vaikų kambario puošmena, o gal net ir vienu pagrindinių akcentų, talpiuose stalčiuose galima sudėti mėgstamus žaisliukus ar kitus asmeninius daiktus. „Amore For Home“ asortimente rasite platų spalvotų, žaismingų ir tvirtų baldų pasirinkimą. Vaikiški naktiniai staliukai paprastai statomi prie lovos, todėl geriausiai juos derinti tarpusavyje.

  • Vaikiškos lentynos

    Lentynos vaikams yra būtinas baldas. Jos pripildo kambarį jaukumo ir suteikia estetikos. Patogios lentynos padės ne tik palaikyti tvarką, bet ir leis vaikų kambaryje sukurti praktišką, patogią ir skoningą atmosferą. Spalvotos, žaismingos, pagamintos iš itin kokybiškų medžiagų su patikimais sutvirtinimais – tokios lentynos vaikams bus saugios ir ilgaamžiškos. „Amore For Home“ asortimente rasite įvairių dydžių, spalvų lentynų, kurios puikiai tiks tiek berniukų, tiek mergaičių kambariui.

  • Vaikiškos komodos

    Vaikų kambario komodos – labai funkcionalus vaikų kambario baldas, skirtas ne tik susidėti drabužius ar daiktus, bet ir papuošti kambario interjerą. „Amore For Home“ asortimente visada rasite stilingų ir kokybiškų baldų, kurie puikiai papildys bet kurį vaiko kambarį. Spalvotos, patvarios, įvairių dydžių vaikiškos komodos turi atlaikyti netikėtus iššūkius, todėl atrinkome tik patikimų, kiekvieną detalę apgalvojančių gamintojų baldus, kad vaikystės džiaugsmų neaptemdytų netikėtai sulužę ir galintys sužaloti baldai.

  • Rašomieji stalai vaikams

    Rašomieji stalai vaikams būna įvairių stilių ir dydžių, todėl turite stalą rinktis pagal vaiko ūgį, taip pat atsižvelgti į kambario dydį ir baldo funkcionalumą. „Amore For Home“ asortimente rasite kokybiškus stalus, kurie tiks bet kokiam vaiko kambariui. Rašomieji stalai vaikams gali būti su stalčiais ir be jų, taip pat turėti kelias funkcijas – tereikia išsirinkti tinkamiausią, geriausiai atitinkantį jūsų poreikius.

  • Vaikiškos lovos

    Vaikų kambario lovos pasirinkimas yra atsakingas procesas. Jos turi būti tvirtos, pagamintos iš kokybiškų medžiagų, o taip pat ir stilingos. „Amore For Home“ asortimente rasite išskirtinio dizaino lovas, kurios suteiks daug džiaugsmo mažiesiems savo kambario valdovams. Taupantiems erdvę patiks aukštos medinės lovos su kopėtėlėmis ir stalčiais, stilingi nuotykių ieškotojai liks sužavėti lova-palapine, vienu kambariu besidalijantys vaikai tikrai norės dviaukštės vaikiškos lovos. Visos lovos vaikams yra pagamintos tik iš itin kokybiškų medžiagų, padengtos saugiais dažais, kad vaikystė būtų ne tik smagi, tačiau ir saugi.

  • Vaikų kambario baldų kolekcijos
puslapyje
Rodoma 1-12 iš 165 prekės(-ių)
puslapyje